Lusták szakácskönyve

Egyszerű, könnyen elkészíthető ételek. Így még a "lustákból" is lehet mesterszakács. Ajánlom férfiaknak is, meg lehet lepni a hölgyeket egy-egy este egy saját készítésű étellel.

A legegyszerűbb krumplifőzelék

2010.04.19. 15:29 | Lanor | Szólj hozzá!

Címkék: burgonya szakácskönyv krumpli lusta recept egyszerű főfogás krumplifőzelék könnyű recept lusták szakácskönyve

Hozzávalók: tetszés szerinti mennyiségű krumpli, babérlevél, ételízesítő, kevés liszt, 2 dl tejföl.
Elkészítése: A krumplit megtisztítjuk, kis kockákra feldaraboljuk. Ételízesítős, sós, babérleveles vízbe föltesszük főni, fontos, hogy a víz csak éppen ellepje a krumplit.
Amikor puhára főtt, a tetejét megszórjuk egy kis liszttel, majd egy egész kisdobozos tejfölt belekeverünk.
Megvárjuk amíg fölrottyan, majd hagyjuk kihűlni. A kihülés közben érik össze, és sűrűsödik be.

Ezt nem lehet elrontani! 

A bejegyzés trackback címe:

https://lustaszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr11934513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása