Lusták szakácskönyve

Egyszerű, könnyen elkészíthető ételek. Így még a "lustákból" is lehet mesterszakács. Ajánlom férfiaknak is, meg lehet lepni a hölgyeket egy-egy este egy saját készítésű étellel.

Lábatlan csirkeleves

2010.12.09. 13:46 | Lanor | Szólj hozzá!

Címkék: leves csirke szakács szakácskönyv tojás lusta recept könnyű recept lusták szakácskönyve

Ha nincs otthon hús a levesbe, könnyen készíthetünk húspótló betéteket, nem csak a gyomrunkat, a pénztárcánkat is kíméli. Az egyik ilyen a lábatlan csirke. Nálunk a fiúk annyira nem szeretik, pedig szerintem finom. Mindenkinek ki kell próbálni egyszer...

Hozzávalók: 2 leveskocka, 4-5 tojás, só, bors, liszt, ételízesítő, petrezselyem zöldje, zsemlemorzsa, zsír.

Elkészítése: Főzzünk két leveskockából levest, esetleg zöldséglevest is készíthetünk.

A betét készítése: 4-5 tojást liszttel, só, bors, ételízesítő, petrezselyem zöldje, egy kicsi zsemlemorzsa, hígra keverjük. Kanállal kis adagokban a forró zsírba rakjuk, megsütjük, mindkét oldalát, és a levesbe engedjük tálalás előtt fél órával, hogy teljesen átfőjön.

A bejegyzés trackback címe:

https://lustaszakacs.blog.hu/api/trackback/id/tr222504310

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása