Hozzávalók: 4 filézett csirkemell, 25 dkg trappista sajt reszelve, 1 nagy doboz tejföl,5 db tojás, 8-10 gerezd fokhagyma, só, bors, ételízesítő, liszt
Elkészítése: A felszeletelt, vékonyra vágott melleket sózzuk. A felvert tojásokba sót, sajtot teszünk. A csirkemelleket lisztbe, majd sajtos tojásba forgatjuk, amit még egyszer megismétlünk, és forró olajban kisütjük. A tejfölt tálba öntjük, egy nyers tojást keverünk bele. Ételízesítőt, borsot, az apróra vágott fokhagymát belerakjuk, és tálalásig hűtőben tartjuk.
Ha kisült, a fokhagymás tejföllel meglocsoljuk, sajttal meghintjük, rizzsel tálaljuk.
Borzaska csirkemellből
2010.04.26. 19:36 | Lanor | Szólj hozzá!
Címkék: szakácskönyv lusta csirkemell egyszerű főfogás könnyű recept borzaska lusták szakácskönyve
A bejegyzés trackback címe:
https://lustaszakacs.blog.hu/api/trackback/id/1953604
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.
Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj! ‐ Belépés Facebookkal
